Episcopul Gurie - PS Gurie: Maica Domnului este un model de iubire - În urmă cu 22 ore.

În urmă cu 18 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 23 heures. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 22 ore.

În urmă cu 22 ore. Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea È™i
Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea și from www.glasulcetatii.ro
Il y a 24 heures. Il y a 18 heures. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Il y a 23 heures. Cu binecuvântarea preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al…. În urmă cu 17 ore. În urmă cu 22 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința .

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.

Preasfințitul părinte episcop gurie împlinește 20 de ani de arhierie. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. În urmă cu 22 ore. Il y a 18 heures. Il y a 23 heures. În urmă cu 23 ore. În urmă cu 22 ore. În urmă cu 18 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 24 heures. Cu binecuvântarea preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al…. În urmă cu 17 ore. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. În urmă cu 22 ore. În urmă cu 18 ore. Preasfințitul părinte episcop gurie împlinește 20 de ani de arhierie. În urmă cu 23 ore.

Il y a 18 heures. Oaspete din Biserica Ortodoxă a Poloniei la Deva. Trei
Oaspete din Biserica Ortodoxă a Poloniei la Deva. Trei from basilica.ro
Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Preasfințitul părinte episcop gurie împlinește 20 de ani de arhierie. Il y a 18 heures. Cu binecuvântarea preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al…. Il y a 23 heures. În urmă cu 18 ore. În urmă cu 17 ore.

În urmă cu 22 ore.

În urmă cu 23 ore. Il y a 18 heures. Cu binecuvântarea preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al…. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Preasfințitul părinte episcop gurie împlinește 20 de ani de arhierie. În urmă cu 17 ore. Il y a 23 heures. Il y a 24 heures. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 22 ore. În urmă cu 18 ore. În urmă cu 22 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința .

În urmă cu 17 ore. În urmă cu 22 ore. Il y a 24 heures. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Il y a 18 heures.

Il y a 23 heures. Mitropolitul primat Miron Cristea, mitropoliţii Pimen
Mitropolitul primat Miron Cristea, mitropoliţii Pimen from fototecaortodoxiei.ro
Il y a 23 heures. În urmă cu 23 ore. Il y a 18 heures. În urmă cu 22 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. În urmă cu 17 ore. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .

Il y a 18 heures.

Il y a 23 heures. În urmă cu 18 ore. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . În urmă cu 22 ore. Il y a 24 heures. În urmă cu 17 ore. Il y a 18 heures. Cu binecuvântarea preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al…. În urmă cu 23 ore. Preasfințitul părinte episcop gurie împlinește 20 de ani de arhierie. În urmă cu 22 ore.

Episcopul Gurie - PS Gurie: Maica Domnului este un model de iubire - În urmă cu 22 ore.. În urmă cu 18 ore. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. În urmă cu 22 ore. În urmă cu 22 ore. Il y a 23 heures.

0 Response to "Episcopul Gurie - PS Gurie: Maica Domnului este un model de iubire - În urmă cu 22 ore."

Post a Comment